Stimati columbofili,
In perioada 27 – 28 octombrie 2012 a avut loc editia a XXIII-a a Targului International Columbofil de la Kassel – Germania, in care au expus produse cu specific columbofil si porumbei un numar de peste 372 de expozanti. Cu aceasta ocazie o grupare de 8 columbofili argeseni formata din Davidoiu Daniel (Kaskadoru), Davidoiu Dorin, Galca Laurentiu (Lolo), Mihai Alin, Naftanaila Ionel, Mihalache Laurentiu ( toti de la clubul 3/2 Campulung Muscel), Tanciu Marian (Kataroy) si Manga Alexandru (ambii de la clubul Maraton Negrila Curtea de Arges) s-a deplasat la Kassel pentru a participa la acest important eveniment columbofil european.

Deplasarea la Kassel s-a facut la initiativa domnului Davidoiu Daniel (Kaskadoru), presedintele clubului 3/2 Campulung Muscel, cel care a fost organizatorul si finantatorul acestei frumoase vizite la targul columbofil de la Kassel.

Targul International de la Kassel isi merita renumele castigat in cei peste 20 de ani de existenta, in cadrul acestuia gasindu-se cam tot ce este necesar in desfasurarea activitatii columbofile (columbarii gata facute, ceasuri de tot felul, sortimente de mancare, medicamente, recuperatori, etc. precum si material genetic deosebit de la crescatorii germani, olandezi si belgieni).

In continuare va prezint cateva instantanee surprinse la targ dar si cateva ale frumosului oras Kassel.

Va multumesc pentru atentie,
Mihai Alin.