Trofeul “Jacobin Club Roman”


Stimati crescatori, avem placerea de a va invita ca expozanti sau spectatori la cel mai interesant spectacol-concurs din Romania organizat pentru o rasa de porumbei: Trofeul “Jacobin Club Roman”, Oradea.

La concursul care va avea loc la ORADEA in perioada 3-5 decembrie 2010, cu ocazia EXPOZITIEI NATIONALE a FACASR, vor participa peste 300 de porumbei gulerati (jacobin, Maria Stuart).

Arbitrajul va fi asigurat de 5 dintre cei mai mari crescatori din Europa, multipli campioni europeni si nationali.
Bernd Wanke-Germania
Bernges Dieter-Germania
Michel Loubet-Franta
Patrick Smeyers-Belgia
Pavin Dorin-Croatia

Pentru relatii
Presedinte JCR
Catanoiu Stefan
Email: stefan@jacobin.ro
Telefon: 0722.209451
http://www.jacobin.ro/Categories Stiri

13 comentarii la “Trofeul “Jacobin Club Roman””

 1. Am o curiozitate pe baza fotografiilor: exista si jacobini solzati si solzati pe rosu (trestii) ?

 2. Va salut domnule Catanoiu, nu va,ti gandit sa organizati ceva asemanator si la Bucuresti sau la Buftea sa ne bucuram si noi de asemena spectacol.Cu stima Bogdan.

 3. Daca concursul va avea succes in 2011 il voi organiza la BUCURESTI.
  Anul acesta prin amabilitatea conducerii FACASR care a acceptat ca Trofeul sa se desfasoare la Oradea in cadrul Expozitiei Nationale din Decembrie,concursul se va desfasura intr-un cadru exceptional SALA
  SPORTURILOR din Oradea.La Expozitie vor participa si crescatorii care nu sunt inscrisi in vreo asociatie.

 4. Buna ziua tuturor!Exceptionala initiativa!Sper sa vad….candva asa ceva si pentru,macar,o rasa romaneasca!Cu respect,sanatate!

 5. Buna!

  florinm64: o sa ai ocazia sa participi sau sa vizitezi, pentru prima data in Romania, la o expozitie Expozitie Europeana pe rase, sub egida Entente-Europenne (Roller de Cluj, Jucator de Ardeal-nemotat, motat si dublu-motat,Zb. Albastru de Cluj, Gat-Golas romanesc, Jucator de Galati,Jucator de Botosani, Roller de Debrecin,Jucator de Kosice, Jucator de Szekesvehervar) in perioada13-16 ianuarie 2011, in Cluj-Napoca

  Numai bine!

 6. Dl.Hadarau ma numesc Manolache Florin(florinm64)si,desi sunt bucurestean,am porumbeii intr-o loc.la 50km de capitala,va multumesc pt informatie si v-as ruga sa-mi spuneti cine sunt organizatorii pt a afla detalii.Eu cresc mai multe rase rom din sud,normal,doar m-am nascut printre ele,ba chiar cu ele in curte.Am sa-l sun pe dl.Catalin Ionescu de la Galati pe care il cunosc deja si cred ca stie mai multe.Cu respect,toate cele bune!

 7. FRUMOSI AM AVUT DOUA PERECHI MANANCA GREU SE CALCA GREU NU HRANESTE PUI
  ASTA E SI MOTIVU DESIGUR PENTRU CARE E PRETU RIDICAT SE INMULTESC GREU

 8. FELICITARI SI MULT SUCCES TUTUROR PARTICIPANTILOR

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *