Zborul porcului – zona Muscel

zborul-porculuiSe organizeaza in zona Muscel. Poate concura orice crescator de porumbei voiajori din zona. Premierea se face in felul urmator:
-loc 1 (porcul fara cap si coada);
-loc 2 (capul porcului);
-loc 3 (coada porcului)

Cei care doresc sa participe, vor suna la tel. 0749.234.485. Inscrierile se vor face pana pe data de 20.11.2015 contra sumei de 100 lei. Fiecare crescator poate participa cu maxim 5 porumbei.
VA ASTEPTAM CU DRAG.

Categories Stiri

9 comentarii la “Zborul porcului – zona Muscel”

  1. Foarte frumos din partea ta Andrei cu acest concurs.Cind lumea se pregateste de hibernare,tu ne surprinzi cu acest concurs.Daca as fi mai aproape de acel loc,nici nu as fi stat sa ma gandesc.Imi plac concursurile cu vreme nefavorabila.Aici se vede valoarea unui porumbel si curajul crescatorului.Orcum voi suna sa vad daca am vreo sansa sa particip la zborul porcului.Doresc succes la toti participantii,si cel mai bun sa cistige.

  2. Mult noroc participantilor si pofta buna castigatorilor.

  3. sa vedeti cati braconieri o sa profite de zborul porumbeilor astora cu patru picioare si sorici ca in foto.o sa maresc intrarea la sputnic poate pica si la mine unul.zbor reusit si multa sanatate va doresc.

  4. Oficial , zicala “cand o zbura porcu” , s-a transformat in zboru porcului :)) : ))) : ))))

  5. La Slatina, jud. Olt, suntem deja la a 5 a editie de Cupa Porcului, iar anul trecut s-a inregistrat Cupa Porcului Palmares 2 ani, loc. 1. Succes si voua !

  6. Cupa porcului palmares =))))) Ar trebui sa apara in carte si expo.

    @Muscel: Data care ar fi? Daca ar fi pe vreme buna, pe distanta mica si intr-o directie mai protejata de rapitoare aka sud as baga si eu.

  7. zborul ar putea fi pe data de 12.12.2015 din localitatea Dragasani daca vremea este buna sau Valcea in conditii neprielnice.mare atentie la data inscrierii.

  8. Super, dar cea mai tare e clasificarea premiilor, succes participantilor. :-))))))Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *