Zorro V.S. Panzer

zorrovspanzer
Ce faci cand ai un mascul care iti terorizeaza compartimentul (Panzer)? Ii dai un vecin de boxa la fel de sarit de pe fix care il provoaca mereu sa-l tina ocupat. Satisfactie garantata!


Cica porumbeii, simbolul pacii sau ceva… Zorro e baltatu’ mascatu’, Panzer e solzatu’ umflatu’.
porumbei.ro

Categories Stiri

21 comentarii la “Zorro V.S. Panzer”

 1. Toata iarna…am avut femelele separate…si aveam 2 care s-au imperecheat si detineau controlul absolut la compartiment…..dupa marea imperechere…sa vezi capuri in gura ce si-au luat de la toata marea populatie… parca toate femelele au boala pe ele…unde la prind le alearga :))…. uneori ma intreb daca exista si invidie in capul lor sau doar instinct !

 2. las-o mai nene cu melodia ta, unii mai avem si subwoofere, m-a speriat in pana mea…. O_o aveam sunetu destul de tare :)))

 3. Dar eu practic de mult chestia asta de mult Andrei.Nu neaparat la fel de nebun dar mai puternic decat el.Cel sarit de pe fix se va potoli pt ca va fi ocupat sa isi apere boxa de vecin.

 4. Prea tari sunt astia “mici”….si cu muzica de pe fundal….like a boss :)))

 5. Daca nu se potoleste si e de valoare il izolez cu perechea lui

 6. Daca nu ai si tu cel putin doi ca astia in volier inseamna ca nu esti columbofil sau ca ai porumbei paralizati sau sedati :))

 7. bine ca nu-si aplica lovituri sub centura:))) buna ideea de gratare!! nu se creeaza curenti??ai plasa si in fata sau geamuri??

 8. @lucky: E plasa si in fata. E curent…

  @fane: baltatul e mult mai slab si mai usor, doar ca e nebun la cap si il sfideaza de cate ori prinde ocazia.

 9. am si eu unu care seamana leit,la atitudine cu panzer asta al tau… oare or face treaba la zboruri ?:)

 10. salut…am unul de 3 ani care e nebun din fasa ….si nu am crezut pina anul acesta ca isi va pierde boxa in fata unui tinar [ yarling] … se pot intimpla multe intr o crescatorie ,,, fiecare nas are nasul lui .
  in legatura cu gratarele si cu curentul din compartiment…..am obsevat ceva anul acesta. am pus geamuri in partea din fata a custii,[unde era plasa ], si aerisiri prin partea din fata a compartimentului[ partea de jos la nivelul gratarelor ] , doar prin fante de aerisiri , si prin tavanul detasabil din compartiment , aerisirea facindu se in pod si fante de aerisire din caciula acoperisului . toti porumbeii tirzii nascuti in august au napirlit complet , aceiasi frati cu ei dusi la alta crescatorie care era friguroasa si cu curent in ea au napirlit doar 2 pene . deci concluzia este ca cei din V nu sunt prosti degeaba cind acopera toata aerisirea la porumbei pe timp rece . uitati aici adresa la crescatorie [ fara sa fac reclama este si de vinzare ] http://dracii-negri.voiajorul.ro/

 11. Majoritatea, mai ales in vest, fac performanta sau se lasa de ei. Eu nici macar nu ar trebui sa tin porumbei datorita alergiei la praf. Asa cu gratarele incerc sa ma agat de ei cat oi putea. Trebuie sa fie si d-astia care fac numar de porumbei pentru colegi. Am si eu 2 frati de cuib din Iulie. Baltatul din film e unul din ei, a naparlit toate penele. Fratele de cuib s-a oprit la pana 8.

 12. masculi or fi cum or fi dar eu am probleme cu o femela care isi vrea neaparat compartimentul si masculul cu care a fost invatata prima data, din pacate compartimentul ei sa mimerit sa fie jos anul trecut am vrut sa-i schimb perechia nu a mers din prima revenea la compartiment si batea femela cu care am imperechiat masculul ei, am izolato pana ce a ouat cealalta iar pe ia am imperechiato cum am bgato la matca a batut femela cealalta si ia clocit ouale am lasato sa creasca pui dupa care am facut perechile cum am vrut eu iam lasat fostul mascul sa scoata pui si am introdus-o iar la matca a batut rivala si ia crescut pui am renuntat pana la urma anul acesta am imperechiat masculul ei si iam dat un compartiment la etaj totul a fost ok pana am bagato pe ia in compartiment iam legat pana dar ce folos ca a venit masculul la ia si toate astea pt ca nu am decat doua compartimente matca si zburatori si se pare ca nu am de ales voi fi nevoit sa o tin cu pana filata la zburatori,dealtfel desi reusesc sa o imperechiez cu alt mascul dureaza foarte mult pana oua cca 4-5 saptamani in schimb este foarte blanda daca incerc sa imit un mascul se umfla la mine

  rut eu bineinteles izolando iar am lasat fostul mascul sa scoata pui am introduso

 13. Eu am un drac de asta ca panzer a tau, da e zburator de budapesta… acu’ cu perechea s-o mai tras la casa lui:))
  Place ce vad acolo la tine, blanzi, asa cum ai spus ca i-ai obisnuit, si curiosi la aparat:>
  Totusi am si o femela data naibii de artagoasa, si e o racheta ca un fulg de usoara. Si-a luat in stapanire 2 sau 3 cuiburi.

 14. mia placut mai mult zoro,a avut tupeu si sa dus de doua ori dupa el.daca e tanar la anul sar putea sa fie regele.

Comenteaza

Emailul tau nu va fi public. Campuri obligatorii: nume, email, comentariu. *